Daniel Bell Landskap AB
Artillerigatan 26
SE-11451 Stockholm
+46 708 502779

info@danielbellandskap.com

Albert Street, London

PROJECT

Albert Street, London

YEAR

-

Category

Featured, UK, Vertical Gardens

Daniel was introduced to a blank piece of wall inside a glass cube extension on a North London Town house. Daniel suggested creating a living wall on the inside wall and then following on to the outside wall. The clients were fantastic, very trusting and the results were a healthy and diverse living wall that regularly features in the gardening press – BBC2, Guardian, Chanel 4 (UK), and on many design blogs worldwide.

The success in this project lies in the trust from the clients and creating an ever changing rich diversity of plant life, if you enjoy looking at plants – no time to be bored.